måndag 12 mars 2012

Huset förr och nu

Jag har ju lovat att visa hur vårt hus såg ut förr och hur det ser ut idag, och det var inte lätt att hitta foton på huset hur det ser ut idag.

Vi har målat hela huset samt isolerat glasverandorna utifrån, vilket innebär ny panel på fasaden där. Även taket har gjorts om. De gamla tegelpannorna har vi tagit ner och lagt plåttak istället. Och där hamnade jag på en bild från vår bröllopsdag förra sommaren.=) Hittade ingen annan bra bild på huset på nära håll och framifrån.

Vi får se om det blir någon utbyggnad i framtiden. Huset är inte så stort och vi behöver ha lite större. Vi har ännu inte gjort några ritningar men drömmarna finns där i huvudet om hur det skulle kunna se ut. Spännande är det!

Åh vad jag längtar ännu mer till sommaren nu när man ser gröna växter på bilderna.

Ha det bra!


3 kommentarer:

 1. Det är verkligen en stor skillnad!! Såå fint!!

  Ska bli kul att följa hur huset utvecklas!

  Fining i klänningen där...

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare. :-) Jag har några bilder på huset (efter) som du skulle kunna få!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
  ...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
  Ha en kanondag! KRAM // Lina

  PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

  SvaraRadera